Aktiviteter


Här följer en presentation av de aktiviteter som sker under vårt camp. Välj själv om du vill delta på alla våra aktiviteter eller bara vara med på de aktiviteter du själv gillar.

Skateboardskola

Vi erbjuder dagligen en skateskola för både nybörjaren och den lite mera avancerade åkaren, som tillsammans med våra teamåkare får hjälp med att utveckla sitt åkande.

Filmsessions

Våra skateboardfilmare från Karlshamns Skateförening kommer vara på plats under campet. Lägg upp grymma trick och få chansen att vara med i vår campvideo.

Videotävling

Filma vårt camp och gör en egen edit och var med och tävla om ett presenkort värt 5000SEK.

Tävlingar

Vi kommer genomföra tre till fyra skatetävlingar per dag med olika teman. Genom att delta på tävlingarna har du chans att vinna fina priser. Det är helt frivilligt att delta.

Bad

Vår badanläggning ligger endast fem minuter från skateparken. Anläggningen erbjuder tre stora pooler och ett hopptorn. Inträdet ingår i campriset, fritidsledare kommer alltid att finns på plats vid varje badtillfälle.

Brännbollsturnering

Testa din talang och delta i en brännbollsturnering under campet.

Dragkamp

Testa din styrka och bygg en grym lagkänsla genom att delta i vår dragkampstävling med dina polare.

Chill Lounge

I vår chill lounge så kan du slappa i våra goa möbler eller spela lite pingis som paus från skaten.

Ridestore butik

Under campveckan kommer Ridestore ha en egen butik på plats, passa på att fynda till riktigt bra priser. Du kan även välja att handla direkt från vår webbshop, då anländer ditt paket till campet dagen efter lagd order.

Skateprofil på Väggaskolan i Karlshamn

Sök till nya skateprofilen på Väggaskolan